lovak_kollage2016
Hemsida: www.lovak.se 
E-post: 
info@lovak.se

Magnus Jonason
Har de senaste 15 åren drivit egna företag och har sedan början på 1990 utbildat chefer och ledare i olika organisationer. Magnus brinner för företagare och företagande, nya perspektiv och att startar upp nya projekt och verksamheter. Magnus finns med och stöttar organisationer med nya perspektiv och vinklingar på verksamheten och brinner för långsiktigt tänkande och stora visioner.
070-396 44 68
magnus.at.lovak.se

Lars Svorse
Dialogen är ledarskapets verktyg och kommunikation är nyckeln. Med en bakgrund som pedagog och officer i svenska armen samt i FN-tjänst och ett antal år som chef och ledare i privat, kommunal och statlig verksamhet inledde han sin konsultbana 1994. Favoritämnen är ledarskap, grupputveckling och kommunikation.
070-386 44 68
svorse.at.lovak.se

Sara Gustavson
Spindeln i nätet i LOVAK med ansvar
för det administrativa. Med sin beteendevetenskapliga bakgrund och kunskap om människor är hon navet som håller ordning på konsulterna och relationerna till kunderna. Sara brinner för mötet med människor och hit vänder du dig för både små och stora frågor. Allt från information om vår verksamhet, kursstarter och praktiska detaljer som fakturor.
070-410 04 42
sara.gustavson.at.lovak.se


Björn Ollson
Hockeyspelaren som blev entreprenör. Under de senaste 15 åren har han jobbat med att lösa företags behov av aktiviteter, utbildningar och rekryteringar. Som pedagog arbetade han med ungdomar, som hade ett särskilt behov av stöttning. Hockey har varit en stor del av hans liv, med spel i elitserien och tränarjobb utomlands.
070 -779 00 07
björn.at.lovak.se

Björn Medin
Teknikern som kommit vilse. Efter 25 år I storföretag i olika ledarroller så har han tagit klivet in i konsultvärlden och spenderar idag mycket av sin tid hos företag och organisationer stöttande både företagsstruktur, säljteknik och bolagsledning.
070-534 65 01
björn.medin.at.lovak.se

Sara Collin
Kundkulturen - hjärtat för kunden. Efter 20 år inom servicebranschen, ekonom med service management utbildning och ledarerfarenhet i bakfickan så brinner Sara för mötet mellan människor och mötet med kund. Sara stöttar verksamheter i frågor kring Värdefulla Möten, Kundkultur och mindset kring bemötande/service/sälj samt Möteskultur som en del av verksamhetens varaktiga framgång.
073-052 34 32
sara.collin.at.lovak.se

Ingemar, IGGE, Persson
Ingemar har de senaste 20 åren verkat som chef/ledare i olika roller och i olika
verksamheter. Igge tror på̊ Ledarskap genom att skapa förtroende, delaktighet,
engagemang. När vi har kul, har perspektiv och visar tillit kommer resultaten. Med sina
erfarenheter som mental coach jobbar han utifrån att: värdegrunder är A och O, att förstå och acceptera varandras olikheter för att mötas i ett ömsesidigt respektfullt möte.”.
073-028 58 06
ingemar.persson.at.lovak.se


Besöks-& Postadress:

Postadress:
Box 3037
720 03 Västerås


LOVAK besöksadress Västerås

NY besöksadress:
Munkgata 7 (Aros Congress Center)
722 12 Västerås

LOVAK besöksadress Uppsala

Torsgatan 18
753 13 Uppsala